Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Semifreddo
- 200 g di zucchero
- 4 uova, i tuorli e gli albumi separati
- 20 g di Rum bianco
- 400 g di panna (min. 30% di grassi), fredda
- 120 g di torrone bianco a pezzi
Salsa al cioccolato
- 250 g di cioccolato fondente a pezzi
- 50 g di burro morbido a pezzi
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2165.7 kJ / 517.6 kcal
- Eiwitten
- 6.8 g
- Koolhydraten
- 41.5 g
- Vetten
- 36.4 g
- Verzadigd vet
- 20.9 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 68.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Semifreddo mandorlato
8 Std. 20 Min
Semifreddo allo zabaione
12h 15min
Vitello tonnato
25h 30min
Bavarese alle nocciole
7 godz.
Panna cotta
6h 30min
Meringhe
2h
Mattonella al cocco con coulis di pesche (senza lattosio)
6h 30min
Pere al vino rosso
3 Std. 20 Min
Bavarese su dacquoise alle nocciole con cremoso al cioccolato
11 godz.
Zabaione caldo al passito
15min
Salsa tonnata
20 min
Bavarese al cioccolato bianco con coulis di fragole
5h 30min