Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lievitino
- 60 g di acqua
- 5 g di zucchero
- 10 g di lievito di birra fresco
- 60 g di farina manitoba
Impasto
- 150 g di zucchero
- ½ limone la scorza di arancia (senza la parte bianca) e il succo
- ½ arancia la scorza di arancia (senza la parte bianca) e il succo
- 3 uova
- 240 g di farina manitoba
- 100 g di burro a temperatura ambiente
- 5 g di sale
- 200 g di farina tipo 00
- 1 uovo, leggermente sbattuto
- granella di zucchero, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1149.2 kJ / 274.7 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 42.4 g
- Vetten
- 8.7 g
- Verzadigd vet
- 4.8 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 183.3 mg
Alternatieve recepten
Passatelli
45 Min
Torta russa di Verona
2h
Frittelle all’uvetta
30min
Focaccia allo yogurt
3 godz.
Panini alla zucca
4h
Fritole veneziane
2 Std. 40 Min
Pinza triestina
6 godz.
Orzotto al radicchio rosso
40min
Ciambelline intrecciate all'uvetta
4 Std. 20 Min
Fugassa veneta
4h
Gnocchi di pane con radicchio e luganega
1 Std. 30 Min
Veneziane
2 Std. 40 Min