Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta sfoglia
- 200 g di burro congelato a pezzi (1-2 cm)
- 200 g di farina tipo 00
- 90 g di acqua fredda
- ½ cucchiaino di sale
Ripieno
- 80 g di zucchero
- 3 uova, i tuorli e gli albumi separati
- 50 g di mandorle pelate
- 100 g di amaretti duri a pezzi
- 50 g di farina tipo 00
- 50 g di amido di mais (maizena)
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci (16 g)
- 1 fialetta di aroma al Rum
- ½ fialetta di aroma di mandorla
- 90 g di burro a pezzi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2085.4 kJ / 498.1 kcal
- Eiwitten
- 7.9 g
- Koolhydraten
- 53.8 g
- Vetten
- 29.4 g
- Verzadigd vet
- 15.4 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 40.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gnocchi con la "fioreta"
30 Min
Zelten
2hod. 55min
Torta di rose
2 godz.
Zaleti
1h
Strangolapreti alla trentina
4h
Gubana
3 Std. 45 Min
Torta di grano saraceno alle fragole
1h
Kaiserschmarren
50 min.
Strüdel pere e cioccolato con zabaione alla grappa
2 godz.
Strudel di mele
1 Std. 35 Min
Torta con uva fragola
1 Std. 40 Min
Torta sbrisolona
55 Min