Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta sfoglia
- 200 g di burro congelato a pezzi (1-2 cm)
- 90 g di acqua fredda
- ½ cucchiaino di sale
- 200 g di farina tipo 00
Ripieno
- 80 g di zucchero
- 3 uova
- 50 g di mandorle pelate
- 100 g di amaretti duri a pezzi
- ½ fialetta di aroma di mandorla
- 50 g di farina tipo 00
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci (16 g)
- 1 fialetta di aroma al Rum
- 50 g di amido di mais (maizena)
- 90 g di burro a pezzi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2085.4 kJ / 498.1 kcal
- Eiwitten
- 7.9 g
- Koolhydraten
- 53.8 g
- Vetten
- 29.4 g
- Verzadigd vet
- 15.4 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 40.6 mg
Alternatieve recepten
Strudel di mele
1 Std. 35 Min
Manzo all'olio con polentina bianca
3u.
Torta di rose brioches con crema pasticcera alle fragole
4u.
Strüdel di mele (Apfelstrudel)
1u. 30min
Torta di rose
2u.
Focaccia dolce veneta (Fugassa)
7 godz.
Torta con uva fragola
1h 40min
Crostata mele e cannella
1h 20min
Buchteln
4u.
Sugoli di uva
1u.
Fugassa veneta
4u.
Torta di rose al gianduia
4 godz. 10 min