Torta russa di Verona

Torta russa di Verona

4.6 31 beoordelingen
Voorbereiding. 40min
Totaal 2u.
10 porzioni

Ingrediënten

Pasta sfoglia
  • 200 g di burro congelato a pezzi (1-2 cm)
  • 90 g di acqua fredda
  • ½ cucchiaino di sale
  • 200 g di farina tipo 00
Ripieno
  • 80 g di zucchero
  • 3 uova
  • 50 g di mandorle pelate
  • 100 g di amaretti duri a pezzi
  • ½ fialetta di aroma di mandorla
  • 50 g di farina tipo 00
  • 1 bustina di lievito in polvere per dolci (16 g)
  • 1 fialetta di aroma al Rum
  • 50 g di amido di mais (maizena)
  • 90 g di burro a pezzi

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porzione

Natrium 40.6 mg
Eiwitten 7.9 g
Calorieën 2085.4 kJ / 498.1 kcal
Vetten 29.4 g
Vezels 0.8 g
Verzadigd vet 15.4 g
Koolhydraten 53.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...