Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Eggs
- 2 eggs (53-63 g each), cold
- water, to fill to 1 l mark
Tart
- 125 g butter, cold, in pieces, plus extra for greasing
- 250 g flour, plus extra for dusting
- 1 egg (53-63 g)
- 2 tbsp water
- 1 tsp salt
Topping
- 350 g canned tuna, in brine or water, drained
- 2 tbsp white wine vinegar
- 30 g lemon juice, freshly squeezed
- 1 egg yolk
- 3 anchovy fillets, in oil, drained
- 10 g olive oil
- 10 g honey
- 1 tsp ground black pepper
- 1 ½ tsp salt
- 30 g rocket salad
- 100 g cherry tomatoes
- 20 g capers, pickled, drained
- 50 g red onions, cut in rings (1 mm)
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1332 kJ / 318.4 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 26.9 g
- Vetten
- 16.9 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 337.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chocolate Covered Granola Cups
Geen beoordelingen
Blueberry Coffee Cake
1h
Strawberry Layer Cake (TM6)
2 Std.
Mystery Soup
55min
Lemon Ginger Sour
15min
Slow Cooked Corn (Metric)
40 Min
Antonio Bachour: Red Velvet Raspberry Trifle (Metric)
2h 55min
Spitzbuben (Jam Cookies)
1h
Tuna Niçoise Toasts
3h
Millionaire's Chocolate Tart
2h 20min
Pumpkin Streusel Muffins
25min
Pumpkin Spice Chai
15min