Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 gramů sýru parmazánu, na kousky
- ½ svazku čerstvé bazalky, pouze listy
- 150 gramů cibule, napůl
- 1 stroužek česneku
- 25 gramů olivového oleje
- 800 gramů konzervovaných rajčat
- 1 čajová lžička cukru
-
1
kostka zeleninového bujónu (pro 0.5l vody)
of 1 čajová lžička dochucovací pasty, zeleninové - 100 gramů vody
- 1 polévková lžíce koření na pizzu
- 1000 gramů gnocchi
- Voeding
- per 1 porcí
- Calorieën
- 1814 kJ / 433 kcal
- Eiwitten
- 16.13 g
- Koolhydraten
- 67.7 g
- Vetten
- 10.1 g
- Vezels
- 6.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rychlé makaróny z trouby
1 godz. 10 min
Penne s čočkovo-rajčatovou omáčkou - z jednoho hrnce
40 min
Špagety s rajčaty a slaninou
35 λεπτ.
Penne s lososem a bazalkovou smetanou
45 min
Farfalle v italských barvách
30 min
Zapečené těstoviny se zeleninou
1 godz.
Zapečené těstoviny se zeleninou
1 godz.
Gnocchi s rajčatovou omáčkou, bazalkou a parmazánem
30 min
Gnocchi s avokádem
20 min
Rýžový salát s tuňákem a vejci
1 godz.
Špagety all`arrabbiata - z jednoho hrnce
30 min
Špagety all'Amatriciana
30 min