Compatibele versies
Antonio Bachour: Passion Fruit Fondue with Brioche and Tropical Fruit
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Brioche
- 6 ½ oz bread flour, plus extra to dust
- 2 large eggs
- 4 egg yolks, from large eggs
- 1 oz sugar
- 1 ½ tsp glucose (see Tip)
- 1 tsp dried instant yeast
- ½ oz whole milk
- ½ tsp salt
- 3 oz unsalted butter, diced, chilled, plus extra to grease
- 1 egg yolk, from a large egg, whisked
Fondue
-
3
oz Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40% (see Tip)
of 3 oz milk chocolate 40%, high quality chunks or chips -
1
oz Valrhona chocolate, Manjari 64% dark chocolate (see Tip)
of 1 oz dark chocolate 64%, high quality chunks or pieces - 4 oz heavy whipping cream
- 2 oz passion fruit purée
-
1
oz liqueur, apricot
of 1 oz apricot nectar - tropical fruit, to serve (e.g. mango, banana, pineapple, starfruit, kiwi, dragon fruit, papaya)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1787 kJ / 427 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 24 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 184 mg
Alternatieve recepten
Chocolate Souffles
50min
Meringue Clouds with Sabayon and Berries (Rosalyn Darling)
4h 50 min
Beef Wellington (Ben)
10h 10 min
Homemade Sour Cream
16 Std. 30 Min
Black Garlic and Onion Jam
55min
Canestrelli (Italian Egg Yolk Cookies) Metric
1 Std. 25 Min
Fruit Tart
2h 40min
Eggless Pasta
45min
Gerbeaud Cakes
1h 20min
Sautéing 7 oz Leeks
Geen beoordelingen
Antonio Bachour: Red Velvet Raspberry Trifle (Metric)
2 godz. 55 min
Chocolate Fondants (Lava Cakes)
40min