Apparaten en accessoires
黃金蟲草燉山藥排骨湯
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 25min
4 人份
Ingrediënten
-
蔥 洗淨,切段(約5公分)50 克
-
油10 克
-
排骨 洗淨川燙400 克
-
中藥包 (黃金蟲草藥材包,詳見要訣)1 包
-
水1400 克
-
新鮮山藥 洗淨去皮,切塊(約4公分)200 克
-
米酒1 大匙
-
鹽 依個人口味調整或省略1 茶匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 4 人份
Natrium
325.8 mg
Eiwitten
85.2 g
Calorieën
8686.7 kJ /
2078.1 kcal
Vetten
104.2 g
Vezels
12 g
Verzadigd vet
311.5 g
Koolhydraten
187.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
冬令進補藥膳系列
8 recepten
Taiwan
Taiwan