Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g manteiga
- 10 g azeite
- 500 g endívias cortadas em pedaços
- 20 g vinagre balsâmico branco
- 10 g água
- 2 pitadas de sal
- 2 pitadas de pimenta
- 2 folhas de massa folhada (ver dica)
- Farinha q.b. p/ polvilhar
- 120 g queijo Gorgonzola cortado em pedaços (20 g cada aprox.)
- 1 ovo batido
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2815 kJ / 678 kcal
- Eiwitten
- 12.5 g
- Koolhydraten
- 40.5 g
- Vetten
- 51 g
- Verzadigd vet
- 32.5 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 591.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gratinado de queijo azul vegetariano
1 Std. 30 Min
Seitan Wellington com legumes a vapor
1h 45min
Mini soufflés de batata-doce e queijo com manteiga de salva
50 Min
Endívias no forno com laranja
40min
Sopa de espinafres e risoto de ervilhas com camarão
30 Min
Lentilhas estufadas com cebola e tomate
3h 25min
Noodles de batata-doce com molho de caju
2h
Schnitzel de aipo com molho de iogurte
1 Std.
Salada de pepino com molho de iogurte e cebolinho
Geen beoordelingen
Tagine de legumes com ras el hanout
40min
Piza vegan
1 Std. 30 Min
Focaccia de espargos verdes e queijo parmesão
3u. 40min