Apparaten en accessoires
Kålruletter
Voorbereiding. 35min
Totaal 1u. 50min
10 stykker
Ingrediënten
Kålruletter
-
savoykålblader store10
-
ris, langkornet200 g
-
vann1700 g
-
løk, gul delt i to120 g
-
hvitløksfedd2
-
gulrøtter delt i biter (1-2 cm)100 g
-
flatbladet persille, fersk kun blader6 kvister
-
smør30 g
-
kyllingbryst filet, med eller uten skinn delt i biter (3-4 cm)250 g
-
svinekjøttdeig200 g
-
havsalt2 ts
-
malt svart pepper½ ts
Tomatsaus
-
løk, gul delt i to100 g
-
hvitløksfedd2
-
smør30 g
-
tomat, på boks800 g
-
grønnsaksbuljong (se tips)1 - 2 ss
-
havsalt etter smak½ ts
-
malt svart pepper etter smak¼ ts
-
maismel2 ts
-
rårørsukker½ ts
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stykke
Natrium
1437.3 mg
Eiwitten
12.7 g
Calorieën
896 kJ /
213 kcal
Vetten
7.8 g
Vezels
2.5 g
Verzadigd vet
3.1 g
Koolhydraten
22 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Polsk mat: Middag og tilbehør
8 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Kung Pao kylling
Geen beoordelingen
Tradisjonell østerriksk gulasj
Geen beoordelingen
Pulled pork burger
Geen beoordelingen
Slow cooked kjøttboller i tomatsaus
Geen beoordelingen
Lammelårrull med havrerot og søtpotet
Geen beoordelingen
Pastasaus av skinke og purre
Geen beoordelingen
Biff i stout
Geen beoordelingen
Kroningskylling
Geen beoordelingen
Tandoori kyllingwraps
Geen beoordelingen
Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)
Geen beoordelingen
Kyllingkebab med sitrondressing og sommersalat
Geen beoordelingen
Greske lammekjøttboller (Keftethes)
Geen beoordelingen