Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g d'huile de tournesol, et un peu pour le moule
- 250 g de farine de blé complet, et un peu pour le moule
- 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
- 150 g de vin blanc sec
- 3 œufs
- 1 - 2 pincées de sel
- 1 - 2 pincées de poivre moulu
- 100 g d'olives vertes dénoyautées, égouttées et coupées en rondelles
- 125 g de jambon blanc dans le talon, détaillé en dés
- 150 g de pruneaux dénoyautés, coupés en quatre
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2371 kJ / 567.8 kcal
- Eiwitten
- 12.7 g
- Koolhydraten
- 47.7 g
- Vetten
- 33.3 g
- Verzadigd vet
- 4.5 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 885.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mousse chocolat-tonka
4ωρ. 20 λεπτ.
Brioche aux pralines
8hod. 35min
Cake aux figues, roquefort et jambon
1 Std. 20 Min
Cake aux chèvre, raisins et noisettes
45 Min
Cake chorizo-courgette
45 Min
Cake jambon et boursin
50 min
Cake aux petits pois, lardons et comté
1h 15 min
Petits flans de courgette, pecorino, pancetta et basilic
50 min
Petits cakes au bacon et au fromage
50 min
Cake aux tomates séchées et chèvre
45 Min
Cake damier aux olives et jambon blanc
2h 30 min
La fougasse d'Aigues-Mortes
45 Min