Cake aux olives, jambon et pruneaux

Cake aux olives, jambon et pruneaux

4.4 37 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 1u. 20min
6 parts

Ingrediënten

  • 150 g d'huile de tournesol et un peu pour le moule
  • 250 g de farine de blé complet et un peu pour le moule
  • 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
  • 150 g de vin blanc sec
  • 3 œufs
  • 1 - 2 pincées de sel
  • 1 - 2 pincées de poivre moulu
  • 100 g d'olives vertes dénoyautées égouttées et coupées en rondelles
  • 125 g de jambon blanc dans le talon, détaillé en dés
  • 150 g de pruneaux dénoyautés coupés en quatre

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 part

Natrium 885.2 mg
Eiwitten 12.7 g
Calorieën 2371 kJ / 567.8 kcal
Vetten 33.3 g
Vezels 4.5 g
Verzadigd vet 4.5 g
Koolhydraten 47.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...