Apparaten en accessoires
Spinat og sitronkremkake
Voorbereiding. 20min
Totaal 3u. 45min
12 skiver
Ingrediënten
Spinatkake
-
spinat, hakket, frossen500 g
-
smør til smøring
-
druekjerneolje130 g
-
egg4
-
finkornet sukker180 g
-
vaniljeekstrakt, naturlig½ ts
-
glutenfri melblanding (se tips)240 g
-
pilerotmel50 g
-
glutenfritt bakepulver (se tips)2 ½ ts
Sitronkrem
-
gelatinpulver1 ss
-
sitronsaft (ca. 1/5 sitron )3 ss
-
sitronskall delt i 5 striper
-
fløte400 g
-
melis80 g
-
granateplefrø til pynt1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 skive
Natrium
114.3 mg
Eiwitten
6.3 g
Calorieën
1813.3 kJ /
431.8 kcal
Vetten
26.1 g
Vezels
3 g
Verzadigd vet
10 g
Koolhydraten
41.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Glutenfri mat
94 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Cookidoo 10 år - jubileumskake
Geen beoordelingen
Vegansk kokosnøttkake
Geen beoordelingen
Schiacciata (dessertpizza)
Geen beoordelingen
Scones med frukt
30min
Brød med fennikel, dadler og nøtter
Geen beoordelingen
Sjokoladekake med kokoskremfrosting
Geen beoordelingen
Appelsinkake med krydret sirup
Geen beoordelingen
Naturlig søt eple- og daddelkake (gluten- og laktosefri)
Geen beoordelingen
Sukkerfritt bananbrød
1u. 15min
Bakt havre med mørk sjokolade og bær
Geen beoordelingen
Søtpotet Donuts
Geen beoordelingen
Gulrot- og eplekake
1u. 30min