Gulrot- og eplekake

Gulrot- og eplekake

5.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 30min
9 porsjoner

Ingrediënten

Gulrot- og eplekake
  • gulrot delt i biter
    300 g
  • eple, søtt skrellet, uten kjerne, delt i kvarte
    200 g
  • smør, usaltet i terninger, pluss ekstra for smøring
    150 g
  • lyst brunt sukker
    100 g
  • finkornet sukker
    100 g
  • egg, store (63-73 g)
    3
  • hvetemel
    180 g
  • bakepulver
    2 ts
  • kanel, malt
    1 ½ ts
  • muskatnøtt, malt
    ¾ ts
Kremost-glasur
  • appelsin bare tynne skreller av skallet
    1
  • finkornet sukker
    50 g
  • kremost
    250 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porsjon

Eiwitten 5.5 g
Calorieën 2043 kJ / 488 kcal
Vetten 29.9 g
Koolhydraten 49.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...

Alles tonen