Apparaten en accessoires
Naturlig søt eple- og daddelkake (gluten- og laktosefri)
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u.
8 skiver
Ingrediënten
-
solsikke margarin til smøring150 g
-
mandel, skåldet80 g
-
dadler, uten stein150 g
-
kokeeple skrellet, uten kjerne, delt i biter300 g
-
glutenfri melblanding, hvit80 g
-
glutenfritt bakepulver1 ts
-
kanel, malt1 ts
-
muskatnøtt, malt¼ ts
-
egg, medium3
-
crème fraîche, min 30% fett til servering
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 skive
Natrium
208.9 mg
Eiwitten
6.4 g
Calorieën
1270.5 kJ /
303.7 kcal
Vetten
20 g
Vezels
4.3 g
Verzadigd vet
3.5 g
Koolhydraten
28.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sukkerfritt
10 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Cookidoo 10 år - jubileumskake
Geen beoordelingen
Vegansk kokosnøttkake
Geen beoordelingen
Schiacciata (dessertpizza)
Geen beoordelingen
Scones med frukt
30min
Brød med fennikel, dadler og nøtter
Geen beoordelingen
Sjokoladekake med kokoskremfrosting
Geen beoordelingen
Appelsinkake med krydret sirup
Geen beoordelingen
Sukkerfritt bananbrød
1u. 15min
Bakt havre med mørk sjokolade og bær
Geen beoordelingen
Søtpotet Donuts
Geen beoordelingen
Gulrot- og eplekake
1u. 30min
Gresskar-, kokos- og appelsinkake
Geen beoordelingen