Sjokoladekake med kokoskremfrosting

Sjokoladekake med kokoskremfrosting

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u. 15min
12 skiver

Ingrediënten

Sjokoladebønnekake
  • smør, usaltet i terninger, pluss ekstra for smøring
    120 g
  • kidney bønner, på boks lett skylt og drenert
    400 g
  • vann
    1 ss
    1 ss kaffe, brygget
  • egg, medium
    5
  • vaniljepasta
    1 ss
  • kokossukker
    180 g
  • kakaopulver, usøtet
    70 g
  • bakepulver
    1 ts
  • natron
    1 ts
  • havsalt
    ½ ts
Kokossmørkremfrosting
  • kokossukker
    200 g
  • helmelk
    20 g
  • smør, usaltet myk
    80 g
  • vaniljepasta
    1 ts
  • kakaopulver, usøtet
    1 ½ ss

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 skive

Eiwitten 6 g
Calorieën 1356 kJ / 322 kcal
Vetten 17 g
Vezels 3 g
Koolhydraten 37 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...

Alles tonen