Stekt bacon og tranebærstuffing

Stekt bacon og tranebærstuffing

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 55min
16 porsjoner

Ingrediënten

  • tranebær, tørkete
    50 g
  • ruby portvin
    50 g
  • flatbladet persille, fersk kun blader, pluss ekstra til pynt
    3 kvister
  • timian, fersk kun blader, pluss ekstra til pynt
    2 kvister
  • salvieblad, fersk kun blader, pluss ekstra til pynt
    1 kvist
  • gul løk (ca. 120 g), delt i fire
    1
  • hvitløksfedd
    2
  • bacon, i skiver, uten svor
    300 g
  • smør, saltet
    20 g
  • svinekjøttdeig
    500 g
  • lupinflak
    50 g
  • egg
    1
  • pistasjnøtter, usaltede, uten skall
    30 g
  • salt
    1 ts
  • malt svart pepper
    ¼ ts
  • rosmarin, fersk til pynt
    1 - 2 kvister

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porsjon

Natrium 452.4 mg
Eiwitten 11.2 g
Calorieën 464 kJ / 110.4 kcal
Vetten 5.3 g
Vezels 2.2 g
Verzadigd vet 2 g
Koolhydraten 4.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...

Alles tonen