Dukkah-egg med asparges og feta

Dukkah-egg med asparges og feta

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
2 porsjoner

Ingrediënten

  • pistasjnøtter, uten skall, usaltet
    50 g
  • sesamfrø
    20 g
  • korianderfrø
    1 ss
  • spisskummenfrø
    2 ss
  • salt
    ¼ ts
  • malt svart pepper
    ½ ts
  • fetaost, laget på kumelk delt i biter
    100 g
  • melk, alle typer
    30 g
  • vann
    500 g
  • egg avkjølte
    4
  • asparges, grønn endene kuttet av
    1 - 2 bunt
  • "extra virgin" olivenolje pluss ekstra for drypping (valgfritt)
    1 ss
  • glutenfritt brød ristet, til servering
    2 skiver

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porsjon

Natrium 1285.4 mg
Eiwitten 36.8 g
Calorieën 3233.5 kJ / 769.5 kcal
Vetten 59.1 g
Vezels 8.2 g
Verzadigd vet 13.9 g
Koolhydraten 20.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...

Alles tonen