Ricottapannekaker med fruktkompott og yoghurt

Ricottapannekaker med fruktkompott og yoghurt

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 45min
Totaal 1u. 25min
5 porsjoner

Ingrediënten

Tørket fruktkompott
  • vann
    500 g
  • rårørsukker
    100 g
  • kanelstang
    1
  • nelliker
    4
  • sitron kun skall (4 x 1 cm biter), ingen hvit hinne
    1
  • aprikos, tørket, uten stein
    50 g
  • pære, tørket, i skiver
    50 g
  • plomme, tørket, uten stein
    50 g
  • eple, tørket
    40 g
  • ferskenskiver, tørkede
    50 g
  • vaniljepasta
    1 ts
Ricottapannekaker
  • ricotta ost, fersk (se tips)
    440 g
  • helmelk
    190 g
  • glutenfri melblanding (se tips)
    180 g
  • glutenfritt bakepulver (se tips)
    1 ts
  • salt
    1 klype
  • egg hviter
    4
  • smør til steking
    50 g
  • yoghurt, alle typer til servering

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porsjon

Natrium 456.1 mg
Eiwitten 21.5 g
Calorieën 2686.8 kJ / 639.6 kcal
Vetten 26.5 g
Vezels 6 g
Verzadigd vet 15.6 g
Koolhydraten 81.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...

Alles tonen