Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vorbereitung (am Vortag)
- 200 g Speck, roh, unbehandelt (grüner Speck)
- 300 g Kalbsfaschiertes
Zubereitung
- 180 - 280 g Crushed Ice (siehe Tipp)
- 1070 g Wasser, kalt
- 1 Päckchen Gewürz Compound für Kalbspariser (siehe Tipp)
- Öl zum Einfetten
- 1000 g Wasser, warm
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 6633 kJ / 1584 kcal
- Eiwitten
- 134 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 115 g
- Verzadigd vet
- 30 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 5067 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Wiener Kugeln
50min
Mini Tarteletts mit weißer Schokolade und Himbeeren
12sa
Tres Leches
2h
Pavlova-Torte mit gemischten Beeren
5 Std. 30 Min
Ribisel-Pavlova
2h 50min
Menü: Lamm mit Rosmarinsauce, Gemüse der Saison, Cookie-Beeren-Trifle
1h 25 min
Tiramisu Torte
6h 40min
Kakaokaramell-Dessertsauce
35 Min
Kalbfleischpflanzerl mit Vorarlberger Bergkäse
40min
Blinis
1 Std.
Orangenlikör Pralinen
3h
Smoked Salmon Roulade
1h 55 min