Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vorbereitung (am Vortag)
- 200 g Speck, roh, unbehandelt (grüner Speck)
- 300 g Kalbsfaschiertes
Zubereitung
- 180 - 280 g Crushed Ice (siehe Tipp)
- 1070 g Wasser, kalt
- 1 Päckchen Gewürz Compound für Kalbspariser (siehe Tipp)
- Öl zum Einfetten
- 1000 g Wasser, warm
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 6633 kJ / 1584 kcal
- Eiwitten
- 134 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 115 g
- Verzadigd vet
- 30 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 5067 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zitronen-Ingwer-Gummis
25h 20min
Lebkuchen-Marshmallows
2 godz. 30 min
Gebratene Teigtaschen mit Schweinefleisch
1h 30 min
Pikantwurst
14 godz. 10 min
Menü: Leichte Paprikacremesuppe, Hendlrouladen mit Gemüse und Petersilerdäpfeln
1h 15min
Menü: Boeuf Bourguignon und warmer Zitronenpudding mit Zitronensirup
2h 20min
Weiße Pariser Spitzen
12h
Menü: Rohkostsalat, Forelle mit Zitronenrisotto und Marmeladeküchlein
1h 15min
Fisch- und Krevettenfond
20 min
Fleischpasteten
3h
Lachstatar mit Avocado und Ei
45 min
Bukarest - Papanasi
45 min