Kalbspariser

Kalbspariser

3.9 9 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 14u. 30min
1 Stück

Ingrediënten

Vorbereitung (am Vortag)
  • Speck, roh, unbehandelt (grüner Speck)
    200 g
  • Kalbsfaschiertes
    300 g
Zubereitung
  • Crushed Ice (siehe Tipp)
    180 - 280 g
  • Wasser kalt
    1070 g
  • Gewürz Compound für Kalbspariser (siehe Tipp)
    1 Päckchen
  • Öl zum Einfetten
  • Wasser warm
    1000 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Stück

Natrium 5067 mg
Eiwitten 134 g
Calorieën 6633 kJ / 1584 kcal
Vetten 115 g
Vezels 1 g
Verzadigd vet 30 g
Koolhydraten 7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...