Kalbspariser
TM6 TM5

Kalbspariser

3.8 (8 beoordelingen)

Ingrediënten

Vorbereitung (am Vortag)

  • 200 g Speck, roh, unbehandelt (grüner Speck)
  • 300 g Kalbsfaschiertes

Zubereitung

  • 180 - 280 g Crushed Ice (siehe Tipp)
  • 1070 g Wasser, kalt
  • 1 Päckchen Gewürz Compound für Kalbspariser (siehe Tipp)
  • Öl zum Einfetten
  • 1000 g Wasser, warm

Voeding
per 1 Stück
Calorieën
6633 kJ / 1584 kcal
Eiwitten
134 g
Koolhydraten
7 g
Vetten
115 g
Verzadigd vet
30 g
Vezels
1 g
Natrium
5067 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten