Apparaten en accessoires
Tapioka-Pudding mit Litschi und Himbeeren
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
4 Portionen
Ingrediënten
-
Milch175 g
-
Wasser175 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht20 g
-
Litschis, frisch200 g
-
Tapioka70 g
-
Zucker40 g
-
Salz1 Prise
-
Himbeeren TK, aufgetaut, abgetropft200 g
-
Weinbrand (optioneel)5 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
3 g
Calorieën
884 kJ /
211 kcal
Vetten
2 g
Vezels
3.5 g
Koolhydraten
43 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
THERMOMIX® Magazin 1/2019
44 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Grüne Erbsen-Hummus
20min
Süßes Sushi mit Obst (Inside-out)
1u.
Käse-Zwiebel-Maisbrot (Sopa Paraguaya)
1u.
Matcha-Mousse-Kuchen (抹茶慕斯)
5u.
Wan Tan mit Ricotta und Käsesauce
40min
Gulab Jamuns
2u. 30min
Zitronen-Hähnchen
50min
Pajeon (Pikanter Garnelen-Pfannkuchen )
45min
Tapiokadessert
40min
Kalguksu (Hähnchen-Nudel-Suppe)
1u. 15min
Blutorangen-Rosmarin-Kuchen
2u. 10min
Lammragout mit Möhrencouscous
30min