Apparaten en accessoires
Vegane Pavlova
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u. 45min
8 Stück
Ingrediënten
Vegane Pavlova
-
Zucker100 g
-
Nelkenpulver1 Prise
-
Muskat1 Prise
-
Zimt1 Prise
-
Ingwer, gemahlen1 Prise
-
Kichererbsen nur der Sud (ca. 260 g), siehe Tipp2 Dosen
-
¼ TL Weinstein-BackpulverZitronensaft1 EL
Kokoscreme und Fertigstellung
-
Kokoscreme kalt (siehe Tipp)400 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht30 g
-
rote Beeren, gemischt, frisch100 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 Stück
Natrium
6 mg
Eiwitten
5 g
Calorieën
1194 kJ /
285 kcal
Vetten
18 g
Vezels
3 g
Verzadigd vet
16 g
Koolhydraten
30 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Eat Green. Feel Good.
71 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Germknödel mit Mohn (vegan)
1u. 30min
Veganaise - vegane Mayonnaise
15min
Mochis, klassisch
12u.
Koreanische Ramen mit Tofu
1u.
Golden Milk Eis
5min
Espresso-Mandel-Veganisu
6u.
Vegane Quarkbällchen
1u. 15min
Vegane Zitronen-Schwarztee-Tarte
1u. 30min
Veganes Himbeer-Pistazien-Trifle
3u.
Vegane Paprika-Tomaten-Suppe mit Cashewcreme
2u. 30min
Vegane Blaubeer-Cheesecake-Muffins
1u. 10min
Vegane Mandeltorte
9u. 30min