Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 300 g Milch
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 50 g Zucker
- 40 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 550 g Mehl
- 2 Eigelb
- 1 Prise Salz
- 1 TL Zitronenschale
Füllung und Fertigstellung
- 400 g körniger Frischkäse
- 60 g Zucker
- 2 Eier
- 60 g Weichweizengrieß
- 1 TL Zitronenschale
- 1 Vanilleschote, nur das Mark
- 1 Ei, verquirlt
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1326 kJ / 317 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 167 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Schokoladen-Babka mit Pistazien
2 godz. 30 min
Gewürzgurken-Suppe (Rassolnik)
1h 20min
Apfel-Quark-Puffer
45min
Napoleon-Torte
8 Std.
Pirog mit Weißkohl-Kräuter-Füllung
2h
Khachapuri - georgische Käse-Ei-Brote
2h
Mohn-Aprikosen-Kranz
1h 30min
Scharlotka
2h
Watruschki
1h 40min
Heidelbeer-Hefeschnecken mit Frischkäse-Guss
3 Std.
Oladji – kleine Buchweizenpfannkuchen
30min
Kreppel
1h