Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 - 3 Knoblauchzehen, halbiert
- 60 g Öl, etwas mehr zum Einfetten
- 1 TL Salz
- 25 g Wasser
- 400 g Weizenmehl, griffig, etwas mehr zum Bemehlen
- 20 g frische Germ
- 300 g Milch
-
500 - 700
g Butterschmalz
of 500 - 700 g Frittieröl
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1517 kJ / 363 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Eiernockerl
30 Min
Knoblauchknochen
1 Std.
Extrawurst
14h 10min
Käse-Leberkäse
14h 15 min
Somloer Nockerl
9 Std.
Grammelpogatscherl
1h 10min
Palatschinken
45 Min
Bunte Donuts
2h 40min
Kümmelbraten mit Serviettenknödeln und Erdäpfelsalat
3 Std. 10 Min
Knoblauchcremesuppe mit geröstetem Bauernbrot
1 Std.
Corn Dogs
35 Min
Langos klassisch
1 Std. 30 Min