Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 - 3 Knoblauchzehen, halbiert
- 60 g Öl, etwas mehr zum Einfetten
- 1 TL Salz
- 25 g Wasser
- 400 g Weizenmehl, griffig, etwas mehr zum Bemehlen
- 20 g frische Germ
- 300 g Milch
-
500 - 700
g Butterschmalz
of 500 - 700 g Frittieröl
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1517 kJ / 363 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fleischstrudel für Suppe
40 Min
Knoblauch-Kartoffel-Puffer
45 min
Grammelpogatscherl
1 Std. 10 Min
Palatschinken
45 min
Stoßsuppe mit Erdäpfelgröstl
35min
Extrawurst
14 godz. 10 min
Frittierte Hühnernuggets
30 min
Feuerflecken mit Thymianzwiebeln
1h 30 min
Wurstknödel
1h 20 min
Knoblauchcremesuppe mit geröstetem Bauernbrot
1h
Langos klassisch
1h 30 min
Waldviertler Knödel
1h