Apparaten en accessoires
Glutenfritt julefyll med sopp
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 20min
8 porsjoner
Ingrediënten
-
steinsopp, tørket25 g
-
vann, kokende til bløtlegging
-
hasselnøtt100 g
-
persille blader, ferske10 g
-
hvitløksfedd3
-
sjalottløk delt i to80 g
-
olivenolje20 g
-
brun sopp, fersk delt i fire300 g
-
portobellosopp, fersk delt i biter (3 cm)250 g
-
timian, fersk kun blader6 kvister
-
vann1000 g
-
quinoa150 g
-
havsalt½ ts
-
malt svart pepper2 klyper
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porsjon
Natrium
80 mg
Eiwitten
7 g
Calorieën
807 kJ /
194 kcal
Vetten
12 g
Vezels
4 g
Verzadigd vet
1.1 g
Koolhydraten
13 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Glutenfri jul
8 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Bulgurhvete
Geen beoordelingen
Irsk potetmos
Geen beoordelingen
Müsliskiver uten nøtter, hvete og melk
Geen beoordelingen
Tandoori kyllingwraps
Geen beoordelingen
Kjøttpaier med rosmarin
Geen beoordelingen
Søtpotetfrittata med koriander- og chilisaus
1u. 35min
Risskive med røkelaks
Geen beoordelingen
Boller med rosin, eple og vaniljesaus
Geen beoordelingen
Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)
Geen beoordelingen
Stuet sopp
45min
Persilleolje
25min
Rørte tyttebær
5min