Pincho de pulpo en salsa a la cerveza

Pincho de pulpo en salsa a la cerveza

4.5 25 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 10min
6 raciones

Ingrediënten

  • 1 pulpo congelado descongelado y separados los tentáculos (1500-1700 g)
  • 330 g de cerveza
  • 3 - 4 dientes de ajo
  • 40 g de aceite de oliva virgen extra
  • 1 cucharada de orégano seco
  • 1 cucharadita de pimentón
  • 1 cucharada de vinagre

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 ración

Natrium 913.6 mg
Eiwitten 38.8 g
Calorieën 1059 kJ / 253 kcal
Vetten 8.9 g
Vezels 0 g
Verzadigd vet 1.3 g
Koolhydraten 1.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...