Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 pulpo congelado, descongelado y separados los tentáculos (1500-1700 g)
- 330 g de cerveza
- 3 - 4 dientes de ajo
- 40 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharada de orégano seco
- 1 cucharadita de pimentón
- 1 cucharada de vinagre
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1059 kJ / 253 kcal
- Eiwitten
- 38.8 g
- Koolhydraten
- 1.3 g
- Vetten
- 8.9 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 913.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Alitas de pollo estilo cajún
50 min
Caracoles a la madrileña (Cocción lenta)
4 Std.
Carrillada al tomillo con menestra de verduras
1h 10 min
Conejo con ciruelas
45 min
Sepia en salsa de tomate y almendras ( Mª Jesús Villegas Vargas)
50 min
Caldero de mariscos con emulsión de albahaca
1h 30 min
Manitas de cerdo guisadas en salsa (Cocción lenta)
17h
Alcachofas con habitas al azafrán
50 min
Cordero al ajillo
1h
Carrilleras mar y montaña para dos
1h 25 min
Carrilleras estofadas al whisky con higos
1 godz. 5 min
Arroz meloso con alcachofas y cigalas
1h 10 min