Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de pasas sin semillas
- 1 cucharada de kirsch (licor de cereza)
- 50 g de azúcar
Esponja
- 50 g de leche
- 25 g de levadura prensada fresca
- 90 g de harina de fuerza
Masa Kugelhopf
- 100 g de leche
- 3 huevos
- 100 g de azúcar
- 400 g de harina de fuerza
- 5 g de sal
- 170 g de mantequilla a temperatura ambiente (y un poco más para untar el molde)
- 75 g de almendras laminadas
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 1734 kJ / 415 kcal
- Eiwitten
- 8.26 g
- Koolhydraten
- 55.29 g
- Vetten
- 17.85 g
- Vezels
- 3.07 g
Alternatieve recepten
Melindres (Galicia)
1h
Tronco del bosque encantado
2h 30 min
Cocoles de anís
1u. 50min
Brioche con frutas y pasas
3h 10min
Galette des Rois de manzana y dulce de leche
2h 30 min
Stollen
2h
Bundt cake de especias
2h
Pan de Pascua (Tsoureki)
2h 20 min
Kringle navideño con confitura de arándanos
2h 20 min
Pastel vasco (Gateau basque)
3h 10min
Kringle Estonia
1 Std. 40 Min
Bica de Castro Caldelas
1h 20 min