Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de pasas sin semillas
- 1 cucharada de kirsch (licor de cereza)
- 50 g de azúcar
Esponja
- 50 g de leche
- 25 g de levadura prensada fresca
- 90 g de harina de fuerza
Masa Kugelhopf
- 100 g de leche
- 3 huevos
- 100 g de azúcar
- 400 g de harina de fuerza
- 5 g de sal
- 170 g de mantequilla a temperatura ambiente (y un poco más para untar el molde)
- 75 g de almendras laminadas
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 1734 kJ / 415 kcal
- Eiwitten
- 8.26 g
- Koolhydraten
- 55.29 g
- Vetten
- 17.85 g
- Vezels
- 3.07 g
Alternatieve recepten
Brioche con frutas y pasas
3h 10 phút
Stollen
2h
Pandoro veronés hojaldrado
12h
Roscón trenzado de brioche con avellanas
3 Std.
Lazos de brioche y hojaldre
4 Std. 20 Min
Clafouti de cerezas
1 godz. 20 min
Trenzas de avellana
1h 45min
Panecillos de San Ignacio
25 Std.
Cake especiado de frutos secos y ron
2 Std. 15 Min
Caracolas con fruta escarchada y pasas
4 godz. 30 min
Cake especiado de Navidad
3 godz. 50 min
Panettone de avellanas y marron glacé
18 godz. 10 min