Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta de dátiles
- 150 g de dátiles sin hueso
- 10 g de mantequilla
- 60 g de agua
- 10 g de agua de azahar
- ½ cucharadita de canela molida
Masa
- 400 g de harina de repostería
-
200
g de mantequilla en trozos
of 200 g de margarina en trozos - 20 g de leche
- 40 g de agua de azahar
Montaje y terminación
- 50 g de azúcar glas
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 497 kJ / 118 kcal
- Eiwitten
- 1.5 g
- Koolhydraten
- 14.6 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 0.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Briouats de almendra con miel y sésamo
2 godz.
Bizcochitos de vainilla con mermelada
1h
Pastas de almendra - Turquía
30 min
Galletas maamoul rellenas de dátiles, pistachos y nueces
2 godz.
Serpiente de frutos secos y franchipán
50min
Delicias turcas (Lokum) - Turquía
4 Std. 30 Min
Pan especiado libanés (Mankoush) - Líbano
3h 20min
Bougatsa griega con miel y pistachos
4h 45min
Albóndigas de cordero con pan batbout
1h 35min
Rosquillas de batata (Kuih keria) - Malasia
2h 20min
Caracolas de canela
2 godz.
Bollos suizos de calabaza y canela
2 godz.