Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta de dátiles
- 150 g de dátiles sin hueso
- 10 g de mantequilla
- 60 g de agua
- 10 g de agua de azahar
- ½ cucharadita de canela molida
Masa
- 400 g de harina de repostería
-
200
g de mantequilla en trozos
of 200 g de margarina en trozos - 20 g de leche
- 40 g de agua de azahar
Montaje y terminación
- 50 g de azúcar glas
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 497 kJ / 118 kcal
- Eiwitten
- 1.5 g
- Koolhydraten
- 14.6 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 0.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rugelach
4ωρ.
Marquesas al cacao
45min
Panecillos de queso, maíz y jamón cocido
1h
Fresas en gelatina de té
5 godz. 35 min
Mug cake de limón y almendra
20 λεπτ.
Pudin de calabaza y naranja
1h 30min
Postre de tapioca y mango
50min
Pasteles de pistacho y coco
1h
Pastelitos de miel marroquíes
1h
Pastelitos de coco (sin azúcar)
1h
Tarta de plátano al caramelo
45min
Cookies de dátiles, café y nueces
50min