Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 380 g de harina
- 170 g de mantequilla fría, en trozos
- 1 cucharadita de sal
- 90 g de agua fría
Paté
- 6 - 8 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 2 cucharaditas de pimienta verde en conserva
- 100 g de champiñones en trozos
- 900 g de magro de cerdo en trozos de 2x2 cm
-
150
g de higaditos de pollo
of 300 g de paté de hígado de cerdo - 2 cucharaditas de sal
- 2 rebanadas de pan de molde, en trozos
- 50 g de leche
- 15 g de brandy
- 3 huevos
- 50 g de foie gras de pato crudo en dados (optioneel)
Montaje
- 3 lonchas de tocino fresco muy finas
- 1 huevo batido
- 1 sobre de gelatina neutra en polvo
- 250 g de caldo de carne
- 150 g de vino de Madeira
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 556 kJ / 133 kcal
- Eiwitten
- 22.81 g
- Koolhydraten
- 25.23 g
- Vetten
- 26.77 g
- Vezels
- 1.41 g
Alternatieve recepten
Cabrito al pimentón de la Vera con salsa de cerezas (Cáceres)
50min
Rollitos de lechazo con reducción de Ribera del Duero (Castilla y León)
1 godz. 20 min
Aceites aromatizados de larga duración
10 min
Aceites aromatizados de especias y hierbas
10 min
Kugelhopf alsaciano
4 godz.
Rillettes de cerdo
2 godz. 10 min
Paté de campaña en terrina
26h 40 min
Cake a la cerveza negra
50min
Mont Blanc mini
6 godz.
Pastel frío de arroz, pollo y salmón
50min
Hogaza de vino tinto
15 Std. 30 Min
Terrinas de foie trufado
74h