Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
sous-vide带子
- 5 颗 带子
- 1 汤匙 特级初榨橄榄油
- 1 小撮 盐
- 1 小撮 白胡椒粉
- 1 支 新鲜百里香
- 1 片 柠檬皮
- 1800 克 水
龙虾烩饭
- 2600 克 水
- 1 只 波士顿龙虾 ,500克左右,将钳子和身体分离,切块
- 200 克 新鲜的虾 ,带壳海虾
- 适量 冰水
- 3 瓣 蒜头
- 30 克 番茄膏
- 30 克 白兰地
- 25 克 洋葱 ,切块
- 20 克 黄油
- 250 克 意大利烩饭专用米
- 50 克 白葡萄酒
- 5 - 6 支 新鲜意大利芹 ,切碎
- 6 - 7 颗 小番茄 ,一切二
- 90 克 意式番茄酱
- 3 克 盐
- 25 克 橄榄油
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 4309.5 kJ / 1031 kcal
- Eiwitten
- 54.9 g
- Koolhydraten
- 115.1 g
- Vetten
- 33.6 g
- Verzadigd vet
- 5.7 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 1555.3 mg