Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g Weizenmehl Type 550
- 160 g Wasser
- 15 g frische Hefe
- 90 g Olivenöl
- 2 TL Salz
- 90 g Parmesan, in Stücken
- 200 g Crème fraîche
- 20 g Honig
- 1 TL Pfeffer
- 180 g Kabanossi, in Scheiben (5 mm)
- 1 - 2 Birnen, in dünnen Scheiben
- 20 g Pinienkerne
- 60 g Rucola
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1365 kJ / 326 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Flammkuchen mit Süßkartoffel und Chorizo
3h
Flammkuchen mit Aprikosen, Serranoschinken und Rucola
1h 10min
Pikanter Birnen-Camembert-Pfannkuchen
45min
Blätterteigtarte mit grünem Spargel, Feta und Radieschen-Öl
1h 30min
Quiche Hawaii
50min
Pizza mit Blauschimmelkäse, Schinken, Birnen, Honig und Walnüssen
2 Std. 35 Min
Flammkuchen mit Zwetschgen und Camembert
1h 50 min
Birnen-Gorgonzola-Flammkuchen
1h
Gnocchi-Wirsing-Auflauf mit Camembert
1h 10min
Flammkuchen mit Datteln und Speck
1 Std. 40 Min
Mediterraner Ciabatta-Auflauf
35 min
Flammkuchen mit Ziegenkäse und Honig
35 min