Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g água
- 250 g farinha, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 ovo
- 45 g azeite
- 1 - 2 pitadas de sal
- 30 g chalota
- 200 g salsicha fresca de porco, s/ pele, picada
- 1 pitada de pimenta preta
- 150 g uvas vermelhas s/ grainha, cortadas em metades
-
130
g queijo scamorza cortado em pedaços (2 cm aprox.)
of 130 g queijo fumado - Azeite q.b. p/ pincelar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2641 kJ / 631 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 36 g
- Verzadigd vet
- 14 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 593 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lombinhos de Natal com três recheios em massa folhada
2h 35min
Strudel de cogumelos, feta e espinafres
1h 45min
Tagine de frango com laranjas caramelizadas
35p
Batata-doce recheada com legumes e ovos escalfados
1h 45min
Torta de leite condensado e coco
20p
Muffins com chourição e azeitona
40min
Boboti (carne picada assada com especiarias)
1h 10 min
Folhado de pato de Elvas
2 Std.
Torta de espinafres
1h
Crumble de bolonhesa e legumes
1h 15min
Tarte de leite e chocolate
4 Std.
Lasanha de frango e espinafres
1 Std. 40 Min