Konfitüre mit Gelierzucker

Konfitüre mit Gelierzucker

4.9 629 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
3 Schraubgläser

Ingrediënten

  • Obst (z.B. Aprikosen, Kirschen, Beeren, Rhabarber, Pflaumen, etc.), frisch, ggf. entkernt, in Stücken 2 cm
    1000 g
  • Gelierzucker 2:1
    500 g
  • Zitronensäure (optioneel)
    1 Pck.
  • neutrales Pflanzenfett (Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp
    1 TL

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Schraubglas

Eiwitten 3 g
Calorieën 3468 kJ / 819 kcal
Vetten 1 g
Vezels 8.3 g
Koolhydraten 194 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...