Konfitüre mit Gelierzucker
TM6 TM5

Konfitüre mit Gelierzucker

4.9 (542 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 1000 g Obst (z.B. Aprikosen, Kirschen, Beeren, Rhabarber, Pflaumen, etc.), frisch, ggf. entkernt, in Stücken 2 cm
  • 500 g Gelierzucker 2:1
  • 1 Pck. Zitronensäure (optioneel)
  • 1 TL neutrales Pflanzenfett (Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp

Voeding
per 1 Schraubglas
Calorieën
3468 kJ / 819 kcal
Eiwitten
3 g
Koolhydraten
194 g
Vetten
1 g
Vezels
8.3 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten