Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g Obst (z.B. Aprikosen, Kirschen, Beeren, Rhabarber, Pflaumen, etc.), frisch, ggf. entkernt, in Stücken 2 cm
- 500 g Gelierzucker 2:1
- 1 Pck. Zitronensäure
- 1 TL neutrales Pflanzenfett (Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp
- Voeding
- per 1 Schraubglas
- Calorieën
- 3468 kJ / 819 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 194 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 8.3 g
Alternatieve recepten
Quark-Öl-Grundteig
5 Min
Johannisbeergelee
25 Min
Gelatinzucker
25 Min
Apfelmus
20 Min
Ananas-Ingwer-Konfitüre
35min
Apfelgelee
5 Std. 30 Min
Kiba-Gelee
25 Min
Hefeschnecken
1 Std. 40 Min
Apfel-Kiwi-Konfitüre
30 Min
Birnenkonfitüre
20 Min
Hefegrundteig, süss
1 Std.
Erdbeer-Konfitüre (ohne Gelierzucker)
1h 5min