Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de mantequilla sin sal, para engrasar
- 8 huevos grandes a temperatura ambiente, separados
- agua, hirviendo para baño maría
- 360 g de queso crema a temperatura ambiente, en trozos
- 100 g de mantequilla sin sal a temperatura ambiente, en trozos
- 100 g de leche entera
- 2 ¼ cdita de jugo de limón amarillo
- ¼ cdita de sal
- 90 g de harina para hot cakes
- 30 g de fécula de maíz
- 230 g de azúcar
- ½ cdita cremor tártaro
- azúcar glass, la necesaria para decorar
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 1473 kJ / 351 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 22 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 318 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pastel de fresas con chocolate
1h 30min
Panqué de chocolate y frambuesa
1h 20min
Pay de queso
6h
Glaseado de chocolate (mirror cake)
15min
Pastel de zanahoria
1h 30min
Malvavisco con chocolate
40min
Pastel de celebración con letras o numeros
2h
Pastel de chocolate con avellanas
2 Std. 40 Min
Pastel de chocolate
45min
Panqué de nuez glaseado
1h 30min
Macarrones con merengue francés
1h 30min
Macarrones con merengue suizo
1 Std. 10 Min