Compatibele versies
Gebackener Blumenkohl mit süßer Knobi-Glasur und Sesamdip
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g Panko
- 270 g Wasser
- 70 g Mehl
- 1 ½ TL Salz
- ¾ TL Pfeffer
- ¼ TL Muskat
- 800 g Blumenkohlröschen
- 200 g vegane Joghurt-Alternative
- 20 g Tahin
- 1 TL Kreuzkümmel (Cumin)
- 1 TL Curry
- 10 g Sesam
- 2 - 3 Spritzer Zitronensaft
- 4 - 6 Knoblauchzehen, nach Geschmack
- 100 g Zuckerrübensirup, hell (z. B. von Grafschafter)
- 50 g Sojasauce
- 25 g Sriracha-Sauce
- 10 g Speisestärke
- 2 Frühlingszwiebeln, in dünnen Ringen
- 1 EL schwarzer Sesam
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1178 kJ / 281 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 6.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Blumenkohl mit veganer Hollandaise und Knusperkartoffeln
1h
Bunte Ramen-Bowl
40min
Orientalischer Ofenblumenkohl mit Ahorn-Tahin-Sauce
1h
Veganer Dürüm
30min
Bibimbap-Burrito
1h
Katsu-Schnitzel mit gebackenen Kartoffeln, Wasabi-Dill-Dressing und Weißkohlsalat
50min
Ramen mit karamellisiertem Seitan Hauptgang Menü 3
2h
Sabich (israelisches Sandwich)
1h 10min
Veganes Austernpilz-Schawarma
45min
Vegane Burritos mit Koriander-Chutney
30min
Blumenkohl Buffalo Style
1h
Knuspriger koreanischer Tofu
1h 20 min