百花酿豆腐

百花酿豆腐

4.5 13 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
2 人份

Ingrediënten

  • 日本豆腐
    3 根
  • 虾仁 开背
    15 个
  • 蟹肉棒 切成丝
    3 根
  • 料酒
    1 汤匙
  • 1 小撮
  • 橄榄油
    1 汤匙
  • 500 克
  • 蒸鱼豉油
    2 汤匙
  • 切末
    2 根

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 1346.1 mg
Eiwitten 22 g
Calorieën 892.5 kJ / 213.5 kcal
Vetten 6 g
Vezels 0.7 g
Verzadigd vet 0.7 g
Koolhydraten 16.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...