Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 根 日本豆腐
- 15 个 虾仁 ,开背
- 3 根 蟹肉棒 ,切成丝
- 1 汤匙 料酒
- 1 小撮 盐
- 1 汤匙 橄榄油
- 500 克 水
- 2 汤匙 蒸鱼豉油
- 2 根 葱 ,切末
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 892.5 kJ / 213.5 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 16.7 g
- Vetten
- 6 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 1346.1 mg