Apparaten en accessoires
百花酿豆腐
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
2 人份
Ingrediënten
-
日本豆腐3 根
-
虾仁 开背15 个
-
蟹肉棒 切成丝3 根
-
料酒1 汤匙
-
盐1 小撮
-
橄榄油1 汤匙
-
水500 克
-
蒸鱼豉油2 汤匙
-
葱 切末2 根
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
1346.1 mg
Eiwitten
22 g
Calorieën
892.5 kJ /
213.5 kcal
Vetten
6 g
Vezels
0.7 g
Verzadigd vet
0.7 g
Koolhydraten
16.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
不一样的减脂餐
10 recepten
China
China
免疫力补给站
21 recepten
China
China