Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de aceite de oliva extra virgen y un poco más para rociar
- 1 diente de ajo, pelado
- 250 g de camarones medianos crudos, limpios y desvenados
- 20 g de jugo de limón verde, recién exprimido
- 1 - 2 pizca pimienta negra molida y un poco más para espolvorear
- 360 g de sandía, cortado en 12 discos (Ø 7-8 cm, 5 mm de grosor)
- 80 g de pepino, en rebanadas (aprox. 24 rebanadas 2 mm)
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 690 kJ / 165 kcal
- Eiwitten
- 12.5 g
- Koolhydraten
- 8.8 g
- Vetten
- 8.5 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 93 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chiles rellenos de frijol con mole negro
2 godz. 10 min
Crema de jitomate y Filetes de pescado con papas
50 min
Tacos de lechuga con arroz y camarón
50 min
Robalo con jengibre, salsa de soya, arroz y verduras
40 min
Marlín ahumado en escabeche (Black Diamond)
10min
Pescado a la sal con verduras y aderezo de naranja
50 min
Ejotes con tomillo Al vacío TM6
1 godz. 10 min
Salmón a la naranja con cuscús de brócoli
25 min
Ensalada de berros
30 min
Chilacayotes rellenos con pipián
1h 25min
Atún con salsa Vierge
50 min
Pescado en hoja santa
30 min