Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de pasitas
- 50 g de ron añejo
Masa de chocolate
- 125 g de agua
- 80 g de crema
- 50 g de azúcar
- 30 g de mantequilla sin sal
- 1 sobre de levadura seca instantánea, (aprox. 11 g)
- 1 cdita de sal
- 1 yema de huevo
- 400 g de harina
- 15 g de cocoa en polvo
Relleno
- mantequilla, la necesaria para engrasar
- 50 g de mantequilla, a temperatura ambiente
- 75 g de azúcar morena
- 75 g de azúcar refinada
- 2 cdas de cocoa en polvo
-
100
g de chispas de chocolate con leche o amargas
of 100 g de pasitas, remojadas en 100 g de ron o licor de chocolate
Glaseado
- 30 g de mantequilla sin sal, a temperatura ambiente
- 140 g de azúcar glass
- 2 cdas de cocoa en polvo
- 60 g de queso crema, a temperatura ambiente
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1323 kJ / 315 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 55 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cubiletes
1h 40 min
El mejor pastel de chocolate
1h
Garibaldis de chocolate
50min
Brownies a la Mexicana
40 Min
Pan de elote
2 godz.
Rollos suaves para el desayuno
1 godz. 45 min
Pay de queso
6 Std.
Pastel de limón y merengue
2 Std. 10 Min
Roles de canela con glaseado
2 godz. 30 min
Roles de canela
2 godz. 30 min
NY Cheesecake
1h
Gorditas de nata callejeras
30 min