Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Merengue francés
- 250 g de azúcar refinada
- 6 piezas de claras de huevo
- 1 cdita de cremor tártaro
Batido de rompope
- 250 g de mantequilla, a temperatura ambiente
- 6 piezas de yemas de huevo
- 260 g de harina
- 5 g de polvo para hornear
- 240 g de rompope, de buena calidad
- 5 g de saborizante de rompope (optioneel)
Crema batida de rompope
- 500 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 200 g de crema batida, tipo chantilly
- 1 cda de saborizante de rompope
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2241 kJ / 534 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 35 g
- Verzadigd vet
- 21 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 106 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Arroz con leche
3 Std.
Clericot
10 Min
Panqué de elote al Varoma
2 Std. 20 Min
Scones de especias
30min
Orejitas bañadas en chocolate
2h
Pastel imposible al vapor
2h 40min
Donas de chocolate
50min
Pastel capuchino
2h
Pastel de elote con rompope TM6
2h
Panqué de plátano con chocolate
1 Std.
Pasta hojaldre sin empaste
1 Std.
Pay de limón
3 Std. 30 Min