Pastel de rompope

Pastel de rompope

3.6 9 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u.
12 porciones

Ingrediënten

Merengue francés
  • 250 g de azúcar refinada
  • 6 piezas de claras de huevo
  • 1 cdita de cremor tártaro
Batido de rompope
  • 250 g de mantequilla a temperatura ambiente
  • 6 piezas de yemas de huevo
  • 260 g de harina
  • 5 g de polvo para hornear
  • 240 g de rompope de buena calidad
  • 5 g de saborizante de rompope (optioneel)
Crema batida de rompope
  • 500 g de crema para batir (30-40% grasa)
  • 200 g de crema batida tipo chantilly
  • 1 cda de saborizante de rompope

Moeilijkheidsgraad

gevorderd


Voeding per 1 porción

Natrium 106 mg
Eiwitten 8 g
Calorieën 2241 kJ / 534 kcal
Vetten 35 g
Vezels 1 g
Verzadigd vet 21 g
Koolhydraten 44 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...