Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Merengue francés
- 250 g de azúcar refinada
- 6 piezas de claras de huevo
- 1 cdita de cremor tártaro
Batido de rompope
- 250 g de mantequilla, a temperatura ambiente
- 6 piezas de yemas de huevo
- 260 g de harina
- 5 g de polvo para hornear
- 240 g de rompope, de buena calidad
- 5 g de saborizante de rompope (optioneel)
Crema batida de rompope
- 500 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 200 g de crema batida, tipo chantilly
- 1 cda de saborizante de rompope
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2241 kJ / 534 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 35 g
- Verzadigd vet
- 21 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 106 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pastel de tres leches con rompope
2h
Flan de amaranto
4h 40min
Rompope
1h 30min
Tamales dulces de pasas
2h
Tarta de manzana
1h
Churros de la esquina
40min
Panqué de vainilla
2 godz. 40 min
Cocoles de anís
1h 50min
Torta de elote con queso
40min
Pastel tropical
2 godz. 40 min
Pastel triple chocolate en capas
2u. 30min
Pastel de almendras y vainilla
2h