Pastel de rompope
TM5 TM6

Pastel de rompope

3.6 (9 beoordelingen)

Ingrediënten

Merengue francés

  • 250 g de azúcar refinada
  • 6 piezas de claras de huevo
  • 1 cdita de cremor tártaro

Batido de rompope

  • 250 g de mantequilla, a temperatura ambiente
  • 6 piezas de yemas de huevo
  • 260 g de harina
  • 5 g de polvo para hornear
  • 240 g de rompope, de buena calidad
  • 5 g de saborizante de rompope (optioneel)

Crema batida de rompope

  • 500 g de crema para batir (30-40% grasa)
  • 200 g de crema batida, tipo chantilly
  • 1 cda de saborizante de rompope

Voeding
per 1 porción
Calorieën
2241 kJ / 534 kcal
Eiwitten
8 g
Koolhydraten
44 g
Vetten
35 g
Verzadigd vet
21 g
Vezels
1 g
Natrium
106 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten