Compatibele versies
Buñuelos de feria con miel de guayaba y piloncillo
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Miel
- 400 g de azúcar refinada
- 200 g de agua
- 200 g de guayabas, en cuartos, sin semillas
- 1 naranja, solamente la ralladura
- 1 pieza de anís estrella
- 1 rama de canela, a la mitad
Buñuelos
- 125 g agua
- 10 g de esencia de vainilla
- 40 g de azúcar refinada
- 20 g de mantequilla, a temperatura ambiente
- 1 cdita de polvo para hornear
- 360 g de harina de trigo
- 1 huevo
- aceite para freír, el necesario
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 714 kJ / 170 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mermelada de chabacano y jengibre
1 godz.
Adobo básico
30min
Asado de boda
25min
Jericallas
5 Std.
Panqué de elote al Varoma
2 godz. 20 min
Tamales de dulce de leche y cacahuate
2 godz.
Relleno de calabaza para pan de muerto
40min
Rollo de guayaba
2 godz. 30 min
Mermelada de tejocote y vainilla
1 godz.
Mazapanes de cacahuate
35min
Tamales de elote, queso y zarzamora
2 godz. 30 min
Atole de guayaba
40min