Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 gousse d'ail
- 30 g d'échalotes, coupées en deux
- 5 brins de persil frais, équeutés
- 200 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 La recette complète
- Calorieën
- 6296 kJ / 1531 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 167 g
- Verzadigd vet
- 105 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 418 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rognons de veau sauce madère
20 min
Sauce gribiche
15 min
Foie gras de canard
72 Std.
Sauce madère
35 min.
Rillettes de lapin
12 Std.
Minifeuilletés aux escargots
50 min.
Feuilletés d'escargots aux pleurotes
2 godz. 45 min
Pâté lorrain
15h 30min
Petits choux aux escargots
1 godz. 20 min
Nage de crustacés au champagne
1h 5 min
Foie gras sous-vide
72 Std.
Sauce bordelaise
45 min