Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 gousse d'ail
- 30 g d'échalotes, coupées en deux
- 5 brins de persil frais, équeutés
- 200 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 2518.4 kJ / 612.4 kcal
- Eiwitten
- 1.2 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 66.8 g
- Verzadigd vet
- 42 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 167.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Confiture de mirabelles
1 Std. 20 Min
Rillettes de porc tradition
12 godz.
Foie gras de canard
72 godz.
Terrine de foies de volaille au porto
5 godz. 50 min
Foie gras sous-vide
72 godz.
Rognons de veau sauce madère
20 min
Petits choux aux escargots
1 Std. 20 Min
Aspic d'asperges
24h
Côte de bœuf et sauce marchand de vin
1 Std. 15 Min
Sauce madère
35min
Coulis de tomates
35min
Sauce gribiche
15min