Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 gousse d'ail
- 30 g d'échalotes, coupées en deux
- 5 brins de persil frais, équeutés
- 200 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 2518.4 kJ / 612.4 kcal
- Eiwitten
- 1.2 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 66.8 g
- Verzadigd vet
- 42 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 167.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauce madère
35min
Foie gras de canard
72h
Foie gras sous-vide
72h
Pâté en croûte
7h 45min
Petits choux aux escargots
1h 20 min
Pâté de Pâques
2 Std.
Pâté lorrain
15h 30min
Feuilletés d'escargots aux pleurotes
2 godz. 45 min
Velouté d'épluchures d'asperges
45 min
Beurre bordelais
30 min
Sauce gribiche
15 min
Rognons de veau sauce madère
20 min