Apparaten en accessoires
Sauce madère
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
500 g
Ingrediënten
-
20 g de beurre doux
-
30 g de farine de blé
-
1 feuille de laurier
-
1 pincée de sel
-
1 pincée de poivre moulu
-
300 g d'eau
-
1 cube de bouillon de volaille
-
30 g de madère
-
2 échalotes
-
100 g d'oignons coupés en deux
-
2 c. à soupe de crème fraîche épaisse
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 500 g
Natrium
231.6 mg
Eiwitten
8.1 g
Calorieën
2226.1 kJ /
532.1 kcal
Vetten
27.9 g
Vezels
6.5 g
Verzadigd vet
17.3 g
Koolhydraten
57.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sauces
11 recepten
Frankrijk
Frankrijk
Misschien vind je het ook leuk...
Pâté de lapin
2u. 35min
Filet de sandre au beurre blanc
45min
Sauce marchand de vin
1u. 15min
Sauce gribiche
15min
Beurre d'escargot
10min
Terrine aux restes de viande
13u. 15min
Beurre bordelais
30min
Sot-l'y-laisse au cidre
55min
Terrine aux deux poissons
1u.
Rognons de veau sauce madère
20min
Joues de porc au cidre
1u. 45min
Sauce piquante
35min