Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g de beurre doux
- 30 g de farine de blé
- 1 feuille de laurier
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- 300 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 30 g de madère
- 2 échalotes
- 100 g d'oignons, coupés en deux
- 2 c. à soupe de crème fraîche épaisse
- Voeding
- per 500 g
- Calorieën
- 2226.1 kJ / 532.1 kcal
- Eiwitten
- 8.1 g
- Koolhydraten
- 57.6 g
- Vetten
- 27.9 g
- Verzadigd vet
- 17.3 g
- Vezels
- 6.5 g
- Natrium
- 231.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rognons de veau sauce madère
20 Min
Pain de poisson aux épices, sauce froide au poivron
3 Std. 20 Min
Feuilleté aux saint-jacques et cabillaud
1h 45min
Clafoutis aux prunes
1 Std. 15 Min
Sauce marchand de vin
1 Std. 15 Min
Sauce piquante
35min
Beurre d'escargot
10 Min
Far breton aux pruneaux
1 Std.
Terrine aux deux poissons
1 Std.
Cannelés bordelais
13h 30 min
Crème pâtissière au chocolat
30min
Flan pâtissier feuilleté
7 godz. 40 min