Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g queijo parmesão
- 600 g água
- 1 c. chá de sal marinho
- 160 g batatas, descascadas e cortadas em cubos pequenos
- 70 g leite
- 60 g manteiga
- 20 g açúcar
-
15
g fermento biológico fresco
of 2 c. chá de fermento biológico seco - 280 g farinha de trigo
- 1 ovo médio, mais 1 gema para pincelar
- 100 g linguiça calabresa defumada, cortada em pedaços
- 50 g requeijão cremoso
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 669 kJ / 160 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 8 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 155 mg
Alternatieve recepten
Empadinha de palmito
1 Std.
Canjica
13h 35 min
Biscoito goiabinha
45 min
Torta rápida de linguiça e queijo Minas
1 Std. 20 Min
Empadão de frango com requeijão cremoso
1 Std. 45 Min
Acarajé
12h 40min
Farofa
30 min
Pastel de carne
3ωρ. 15 λεπτ.
Kibe assado
1 Std. 20 Min
Esfiha de carne fechada
2 Std. 20 Min
Requeijão Cremoso
1 Std. 30 Min
Bolo de milho cremoso
45 min