Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 ramos de coentro, somente as folhas
- 1000 g carne seca dessalgada, em tiras de aprox. 6 cm x 1 cm
- 2000 g água
- 100 g cebola
- 2 dentes de alho
- 30 g óleo de girassol, mais q. b. para untar
- 300 g tomate maduro, cortado em pedaços
- 1 pitada de pimenta do reino em pó
- 1 pitada de cominho em pó (opcional)
- 50 g queijo de coalho, cortado em pedaços
- 800 g mandioca, descascada e cortada em pedaços de 2 x 2 cm
- 1 c. chá de sal marinho, mais q. b. para ajustar o sabor
- 30 g manteiga
- 200 g leite
- Voeding
- per 1 porção
- Calorieën
- 3365 kJ / 805 kcal
- Eiwitten
- 72 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 54 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 23 mg
Alternatieve recepten
Curau de milho verde
30min
Brigadeiro de colher
20min
Bifinhos acebolados com cerveja, purê de mandioquinha e vagem ao vapor
1 Std.
Empadão de frango com requeijão cremoso
1 Std. 45 Min
Creme de milho verde
25min
Polenta
40 Min
Pastel de carne
3h 15min
Kibe assado
1h 20min
Bolo de milho cremoso
45 Min
Pasta de cebola e alho
15 Min
Escondidinho de carne
1h 15 min
Escondidinho de carne seca
12 godz.