Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 克 蛤蜊 ,吐完沙,洗净沥干
- 10 克 葱 ,切葱花
- 20 克 姜 ,切片
- 70 克 料酒
- 1 小撮 盐
- 250 克 丝瓜 ,去皮切小滚刀块
- 5 克 油
- 200 克 猪肉肉糜
- 300 克 番茄 ,切小块
- 200 克 毛豆 ,去壳
- 500 克 水 ,烧汤用
- 40 克 生抽
- 10 克 糖
- 5 克 盐
- 500 克 带皮五花肉 ,切大块(3×3厘米)
- 250 克 水
- 30 克 冰糖
- 15 克 老抽
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 3975.3 kJ / 951 kcal
- Eiwitten
- 53.6 g
- Koolhydraten
- 35.7 g
- Vetten
- 65.7 g
- Verzadigd vet
- 20.7 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 2064.9 mg