Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa de caramelo
-
250
g de azúcar refinada
of 250 g de azúcar morena - 210 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 30 g de agua
- 1 cdita de jugo de limón amarillo
- 30 g de mantequilla sin sal, fría (en un sólo trozo)
- 1000 g de agua, para Limpiar
- 1 cda de vinagre
Base
- 250 g de harina de trigo
- 140 g de mantequilla sin sal, en trozos
- 100 g de azúcar
- 1 huevo
Crema batida de vainilla
- 50 g de azúcar
- 1 vaina de vainilla (sólo las semillas)
- 300 g de crema para batir (30-40% grasa), muy fría
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1868 kJ / 446 kcal
- Eiwitten
- 3.9 g
- Koolhydraten
- 49.8 g
- Vetten
- 25.9 g
- Verzadigd vet
- 15.3 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 22.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Galletas de mermelada
1h 30min
Banana split en malteada
30 min
Desayuno al horno con croissant
40 min
Postre al vaso: Crumble de chocolate con chile y reducción de frutos rojos
4h 10min
Delicia para la reina
2h 20 min
Helado de gorgonzola con peras salteadas y nueces tostadas TM6
14h 15min
Plátanos al estilo Foster con crumble (Hestan Cue™)
30 min
Pastel Griego de Nuez "Karidopita"
1h 15 min
Torta de cielo
50 min
Namura (pastel de semolina de trigo)
1u. 50min
Pay de nuez con chocolate
1h 10 min
Tarta de chocolate blanco con frambuesas
2h