Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa de caramelo
-
250
g de azúcar refinada
of 250 g de azúcar morena - 210 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 30 g de agua
- 1 cdita de jugo de limón amarillo
- 30 g de mantequilla sin sal, fría (en un sólo trozo)
- 1000 g de agua, para Limpiar
- 1 cda de vinagre
Base
- 250 g de harina de trigo
- 140 g de mantequilla sin sal, en trozos
- 100 g de azúcar
- 1 huevo
Crema batida de vainilla
- 50 g de azúcar
- 1 vaina de vainilla (sólo las semillas)
- 300 g de crema para batir (30-40% grasa), muy fría
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1868 kJ / 446 kcal
- Eiwitten
- 3.9 g
- Koolhydraten
- 49.8 g
- Vetten
- 25.9 g
- Verzadigd vet
- 15.3 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 22.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bachour: Crème Brûlée con frutas tropicales
5 Std.
NY Cheesecake
1 godz.
Cheesecake con mora azul
5 Std.
Burrito Británico de Pudín de Yorkshire
4 godz.
Salsa de crema de café
35 Min
Croquembouche con natilla de naranja y chocolate negro
10 Std.
Postre de cristal con crumble de chocolate y reducción de frutos rojos
4h 10min
Tarta rayada
3 Std.
Pastel Texano
1 godz. 30 min
Pay de limón helado con merengue italiano
5h 10min
Betún de ganache de chocolate
12h
Flan de queso crema
4 godz.