Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
1
tbsp Sichuan peppercorns
of 2 tsp black peppercorns + 1 tsp finely grated lemon zest - 2 garlic cloves
- 10 g fresh ginger, cut in thin slices
- 80 g onions, cut in halves
- 20 g water
- 250 g raw cane sugar
- 700 g mangoes, flesh only, cut in pieces
- 120 g vinegar
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground turmeric
- 100 g raisins
- Voeding
- per 2 jars
- Calorieën
- 7472 kJ / 1773 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 410 g
- Vetten
- 4 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 17.6 g
- Natrium
- 2424.8 mg
Alternatieve recepten
The Ultimate Barbecue Sauce
2h
Piccalilli
12 Std. 35 Min
Beetroot and Mint Jelly
1h
Seville Orange Marmalade
2u. 30min
Viennese whirl mince pies
1 Std. 40 Min
Chilli and apple jelly
4 Std. 15 Min
Caramelised Red Onion Chutney
24 godz.
Caramelised Onion and Goat's Cheese Tartlets
1h
Traditional Worcestershire sauce
35min
Tomato and Chilli Jam
1h 15 min
Mango Chutney
1 Std. 20 Min
Mango Chutney
50 min