Apparaten en accessoires
Mango chutney
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 20min
2 jars
Ingrediënten
-
2 tsp black peppercorns, + 1 tsp finely grated lemon zestSichuan peppercorns1 tbsp
-
garlic cloves2
-
fresh ginger cut in thin slices10 g
-
onions cut in halves80 g
-
water20 g
-
raw cane sugar250 g
-
mangoes flesh only, cut in pieces700 g
-
vinegar120 g
-
salt1 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
raisins100 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 2 jars
Natrium
2424.8 mg
Eiwitten
9 g
Calorieën
7472 kJ /
1773 kcal
Vetten
4 g
Vezels
17.6 g
Verzadigd vet
1 g
Koolhydraten
410 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Piccalilli
12u. 35min
Caramelised red onion chutney
24u.
Caramelised Red Onion Chutney
24u.
Mango Chutney
1u. 20min
Mango, ginger and chilli chutney
25u. 10min
Madras Curry Powder
5min
Mango Chutney
50min
Garam Masala
10min
Sticky Jamaican Ginger Cake
25u.
Parmesan Shortbreads with Fennel and Chilli
1u. 25min
Tomato and Chilli Jam
1u. 15min
Stilton and Walnut Biscuits with Roasted Garlic Jam
4u.