Galletas de parmesano con mousse de betabel y salmón ahumado

Galletas de parmesano con mousse de betabel y salmón ahumado

3.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 30min
Totaal 5u.
6 porciones

Ingrediënten

Galleta de parmesano
  • 60 g de queso parmesano en trozos
  • 150 g de harina de trigo
  • 75 g de mantequilla sin sal fría y en trozos
  • 2 pizcas de sal
  • 50 g de agua
Bavarois de betabel
  • 18 g de grenetina en polvo
  • 100 g de agua
  • 500 g de betabel cocido en trozos (3 cm)
  • 2 pizcas de pimienta de cayena molida
  • 2 pizcas de sal o al gusto
  • 3 pizcas de pimienta negra molida o al gusto
  • 150 g de crema para batir (30-40% grasa) muy fría
  • 200 g de salmón ahumado en rebanadas finas
  • eneldo fresco para decorar
  • aceite el necesario para engrasar

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porción

Natrium 994 mg
Eiwitten 17 g
Calorieën 1675 kJ / 400 kcal
Vetten 29 g
Vezels 2 g
Verzadigd vet 17 g
Koolhydraten 19 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...