Compatibele versies
Galletas de parmesano con mousse de betabel y salmón ahumado
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Galleta de parmesano
- 60 g de queso parmesano en trozos
- 150 g de harina de trigo
- 75 g de mantequilla sin sal, fría y en trozos
- 2 pizcas de sal
- 50 g de agua
Bavarois de betabel
- 18 g de grenetina en polvo
- 100 g de agua
- 500 g de betabel cocido, en trozos (3 cm)
- 2 pizcas de pimienta de cayena molida
- 2 pizcas de sal, o al gusto
- 3 pizcas de pimienta negra molida, o al gusto
- 150 g de crema para batir (30-40% grasa), muy fría
- 200 g de salmón ahumado en rebanadas finas
- eneldo fresco para decorar
- aceite, el necesario para engrasar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1675 kJ / 400 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 29 g
- Verzadigd vet
- 17 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 994 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Agua fresca de lima y epazote
5 min
Sopa de cebada perla y hongos
50 Min
Pozole Verde
1 godz. 20 min
Limonada negra
144h
Café dalgona Irlandés
10 min
Conejo adobado
13u.
Ensalada de Tocino y Ejotes con Nueces tostadas y Parmesano
25min
Huevos en cazuela con chícharos y jamón
30 min
Pan de fiesta de Jamaica
1h 10min
Vegetales glaseados TM6
50小时
Pollo jamaiquino
1 godz. 15 min
Volteado de piña
1h 30min