Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Prefermento
- 200 g de agua
- 3 g de levadura prensada fresca
- 200 g de harina de fuerza
Masa
- 120 g de agua muy fría
- 200 g de harina de fuerza
- 20 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de azúcar
- 1 cucharadita de sal
Terminación
- 20 g de aceite de oliva
- 200 g de calabacín con piel (en cuartos y luego en dados de 2 cm)
- 1 - 2 pellizcos sal
- 150 g de mozzarella fresca (escurrida), en rodajas
- 200 g de tomates cherry en mitades
- 2 cucharadas de queso parmesano rallado
- hojas de albahaca fresca para decorar
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1706 kJ / 407 kcal
- Eiwitten
- 14.8 g
- Koolhydraten
- 49.8 g
- Vetten
- 15.3 g
- Verzadigd vet
- 6.3 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 707 mg
Alternatieve recepten
Bollos de espelta malteados con semillas de amapola y sésamo
14 godz. 30 min
Croissants de espelta rellenos de tomate y mozarella
1 Std.
Barras de trigo y espelta con masa madre
21小时
Pan pide integral (Pide ekmek)
2h 40min
Tarta de zanahoria vegana
4h
Aprikosen-Lebkuchen (pastas de frutos secos y especias)
1 Std. 30 Min
Pasteles de merengue y chocolate con corazón de caramelo
3klst
Pan integral de centeno y espelta con masa madre
23h 30min
Hogaza de centeno y espelta con suero de leche
17 Std.
Bizcocho de espelta y té matcha con fruta
3klst
Pan rústico suizo (larga fermentación)
25 godz. 20 min
Pan retorcido con masa madre
16h