Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Prefermento
- 200 g de agua
- 3 g de levadura prensada fresca
- 200 g de harina de fuerza
Masa
- 120 g de agua muy fría
- 200 g de harina de fuerza
- 20 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de azúcar
- 1 cucharadita de sal
Terminación
- 20 g de aceite de oliva
- 200 g de calabacín con piel (en cuartos y luego en dados de 2 cm)
- 1 - 2 pellizcos sal
- 150 g de mozzarella fresca (escurrida), en rodajas
- 200 g de tomates cherry en mitades
- 2 cucharadas de queso parmesano rallado
- hojas de albahaca fresca para decorar
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1706 kJ / 407 kcal
- Eiwitten
- 14.8 g
- Koolhydraten
- 49.8 g
- Vetten
- 15.3 g
- Verzadigd vet
- 6.3 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 707 mg
Alternatieve recepten
Panecillos de espelta
16 godz. 30 min
Roscón relleno con frutas confitadas
4 Std.
Pan retorcido con masa madre
16 Std.
Panecillos de patata
15h
Pan raíz de parmesano, aceitunas y nueces con masa madre (larga fermentación)
23u.
Pizza de cúrcuma con flores de calabacín y anchoas
2sa 15 dk
Hogaza mediterránea con masa madre, queso y salvia
16 Std.
Pan rústico suizo (larga fermentación)
25 godz. 20 min
Pan rústico
2 Std.
Pan payés con masa madre
16 Std.
Aceite con tomates secos, romero y tomillo
15 Min
Bollo de pan con pipas de girasol y lino
16 Std.