Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 克 紅蘿蔔, 切塊
- 10 朵 乾香菇, 切塊
- 30 克 油
- 600 克 新鮮竹筍, 切丁,先以滾水川燙去除澀味
- 150 克 豬絞肉
- 1 大匙 醬油
- ¼ 茶匙 香油
- ¼ 茶匙 鹽
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
- 600 克 地瓜, 切塊
- 1000 克 水
- 300 克 地瓜粉
- 30 克 糖
- Voeding
- per 1 個
- Calorieën
- 541 kJ / 129 kcal
- Eiwitten
- 2.649 g
- Koolhydraten
- 25.38 g
- Vetten
- 2.058 g
- Vezels
- 1.737 g