蕃薯菜包

蕃薯菜包

5.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 30min
20 個

Ingrediënten

  • 紅蘿蔔 切塊
    100 克
  • 乾香菇 切塊
    10 朵
  • 30 克
  • 新鮮竹筍 切丁,先以滾水川燙去除澀味
    600 克
  • 豬絞肉
    150 克
  • 醬油
    1 大匙
  • 香油
    ¼ 茶匙
  • ¼ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 地瓜 切塊
    600 克
  • 1000 克
  • 地瓜粉
    300 克
  • 30 克

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 個

Eiwitten 2.649 g
Calorieën 541 kJ / 129 kcal
Vetten 2.058 g
Vezels 1.737 g
Koolhydraten 25.38 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...