陳皮炒牛肉

陳皮炒牛肉

4.0 4 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
4 人份

Ingrediënten

  • 牛肉片
    250 克
  • 醬油
    25 克
  • 味醂
    5 克
  • 米酒
    10 克
  • 太白粉
    ¼ 茶匙
  • 25 克
  • 切絲
    10 克
  • 乾辣椒 切段(約1公分)
    5 克
  • 花椒粒
    ¼ 茶匙
  • 陳皮 泡軟,切條(約0.5公分),依個人口味調整
    10 - 15 克
  • 30 克
  • 10 克
  • 取蔥綠,切段(約4公分)
    1 根
  • 烏醋
    ½ 茶匙

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 4 人份

Natrium 1455 mg
Eiwitten 54.2 g
Calorieën 2979.9 kJ / 712.8 kcal
Vetten 37.1 g
Vezels 3.2 g
Verzadigd vet 147 g
Koolhydraten 48.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...