Apparaten en accessoires
黃瓜鑲肉
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
6 人份
Ingrediënten
-
大黃瓜 去皮,切段(約5公分)600 克
-
豬絞肉300 克
-
醬油1 大匙
-
鹽¼ 茶匙
-
糖¼ 茶匙
-
太白粉1 茶匙
-
蛋1 顆
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
蟹肉棒 剝絲10 克
-
新鮮甜豌豆10 顆
-
水500 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
8.9 g
Calorieën
949 kJ /
226 kcal
Vetten
18.84 g
Vezels
1 g
Koolhydraten
5.34 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
台灣四季家常菜
71 recepten
Taiwan
Taiwan