黃瓜鑲肉

黃瓜鑲肉

4.0 2 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
6 人份

Ingrediënten

  • 大黃瓜 去皮,切段(約5公分)
    600 克
  • 豬絞肉
    300 克
  • 醬油
    1 大匙
  • ¼ 茶匙
  • ¼ 茶匙
  • 太白粉
    1 茶匙
  • 1 顆
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 蟹肉棒 剝絲
    10 克
  • 新鮮甜豌豆
    10 顆
  • 500 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 8.9 g
Calorieën 949 kJ / 226 kcal
Vetten 18.84 g
Vezels 1 g
Koolhydraten 5.34 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...